Hångelkrångel

Det här med att utbyta kroppsvätskor oralt har ju alltid varit aktuellt på den sexuella fronten. Antingen för att visa sin uppskattning gentemot den andra parten eller som en del i ett förspel som senare leder till kopulation. Detta göromål kallas med ett annat ord för "hångel". Att hångla känns som en väldig 90-talssyssla på någe vis. Fucking jävla kuk-Åmål.

Fredagen var kommen och hemmafesten var bokad för redan en vecka sedan. Var ungdom har stulit sin bidragande del av alkohol ur sina föräldrars barskåp. Den dryck som de stal från flaskan ersatte det med en lika stor del vatten så att ägarna till flaskan ej skulle märka att där fattades något. De blandar ihop alla slattar i en R PET-flaska och kallar det för häxblandning. Chipspåsarna fraktas även de till stället där kvällens tillställning äger rum.

Tjejerna är klädda i jazzbyxor och ett tajt, kort linne med smala axelband. Bimboringar och en stram hästsvans. Rave! Vit ögonskugga är obligatoriskt. Det tuggas tuggummi friskt samtidigt som det röks cigaretter och loskas MINST två gånger mellan varje bloss. Killarna har raka jeans, jympaskor och en Nike-tröja. Mittbena. Lätt akne. Enkelt och jättefult.

Majoriteten delar på samma häxblandning och blir sådär pangfulla som man bara blir då man festar till det enbart med ren sprit. Några går hem, några spyr och några får till det. De ska få hångla. Hjärtan bultar. Kukar bultar. Klittor bultar osv. Salivproduktionen ökar lite lätt i parternas munhålor. De slickar sig medvetet om läpparna för att inte framstå som någon under palliativ vård.

Skratt och fniss. Händer som berör hud och snuddar vid ett stramt bröst. Ökad andningsfrekvens och förhöjd puls. Båda gapar lite lätt och för sedan fram tungan lite lätt framåt i munnen. De kör elvispen. Tungan krampar redan efter två minuter och de slutar rulla tunga och fokuserar på annat som kåtar upp dem båda. Sedan på't igen bara. Hårt och krampaktigt hångel. Handvsettiga fingrar mot könsfuktigt jazztyg. Det är 90-tal det.

Detta är det jag får upp i huvudet när jag hör ordet "hångel". Ganska gravt.


God natt. 
Sofie Nordquist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0