Halv åtta hos mig och mitt kön

På varje kanal är det minst ett matlagningsprogram om dagen. Folk tävlar mot varandra i det tråkigaste som finns i hela jävla världen. Matlagning. De kastar omkring ingredienser mellan olika kärl och vispar slappt med sin ovana matlagningshand. Det ska se proffsigt ut för då blir man accepterad som individ. Kryddor till förbannelse skall även det tillsättas. Allra helst på känn. Drar du fram en måttsats så slaknar samhällskuken direkt. Som ett jävla blodtrycksfall.

Sex är, precis som mat, en livsviktig grund här i livet. Och kul. Varför görs det inga sexprogram som sänds på bästa sändningstid? Exempelvis skulle man kunna byta ut maten mot sex i PK-programet "Halv åtta hos mig". 

De fyra deltagarna ska gästa varandras hem för att bli bjudna på den aktuelles könsorgan. Allt ter sig normalt och vetskapen om att de snart skall interagera i en härlig och våt orgie på vardagsrumsgolvet verkar inte övertagande.
Alla hälsar på varandra och kvällens värd visar dem runt i bohaget. Helge Skoog drar sina avtändande lines medan deltagarna fnissande går igenom en låda med sexleksaker. Kvällens värd lämnar de övriga deltagarna själva med lådan och beger sig ut i köket för att förbereda könsorganet inför kvällens bjudning.

Ikväll är det en manlig värd. Han börjar med att, på ett beskedligt sätt, dra tillbaka förhuden för att tvätta rent från eventuella sekretrester. Nu är det skinande rent och ollonet glänser sådär härligt. Ett litet lager med vattenutspädd  kristyr läggs längs ollonets nedre kant och förhuden dras fram på plats igen. Scrotum (pungen) tvättas av med mild tvål och ljummet vatten och torkas torr med en frottéhandduk i 100% ekologisk bomull. Sådär ja, nu är det klart.

Ute i vardagsrummet har de gästande deltagarna avlägsnat sina kläder från kroppen och lagt sig raklånga på golvet i väntan på värden. Här kommer han! Med kuken på en bricka minsann. Värden presenterar sitt kön och berättar om den dagliga omvårdnaden. Gästerna ser nöjda ut och nickar lite lätt ibland. Smaklig måltid, säger värden och avlägsnar brickan och släpper lös besten. 

De närmsta minuterna bjuds det på en hel del penetrering i alla hål som är öppna för förslag. Sädesvätskor hamnar på golvet och i munnar. "Mmmmm...Gud va gåkk de aaah" säger en av deltagarna. Det knullas friskt.

Efter den sexuella sammankomsten delas en varsin snuskis (en liten handduk att torka sig ren från sädesvätskor med) ut till varje deltagare. Nu är det äntligen dags för röstningen! Må bäste kön vinna,

Den som vinner får en spahelg tillägnad könet och en kompis till dennes kön. Vad tror Ni om denna idé?

Blött hångel
Sofie Nordquist

Kommentarer
Postat av: Linnea

Frustar av skratt! Mvh kukens kolon D

Svar: Hej Kukens kolon D! Vi bör planera en sammankomst för vidare planering av denna brillijanta idé min kära vän.
Sofie

2013-03-27 @ 11:23:32
URL: http://www.spelinnea.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0