Hard work, work...

I två dagar har jag frivilligt stått i Rätt Spel-butiken och jobbat gratis. Och igår ytterligare två arbetspass på en och samma dag. Sen denna dag och hela helgen. Sen plusar vi på hela nästa vecka. PESETAS!
En skum sak hände idag var när jag slog i den såkallade "Cp-nerven" i armbågen på kassalådan mitt under eftermiddagsruschen. Alla vet hur ont det kan göra och svordommarna får frispel och tar sig ut ur alla hål för att förklara smärtan och irritationen över klantigheten. När den värsta smärtan gått över så började jag må väldigt konstigt. Fick begränsat synfält, kallsvettades, tappade känseln i hela kroppen och mådde riktigt illa. En kund som precis var min utbrast när jag mådde som sämst: "Jag ska ha femtio kronor tillbaka!" Jag såg inget utan hörde bara. Så jag tog femtiolappen och kastade den på henne, tog sedan upp telefonen och ringde på hjälp. Jag har aldrig svimmat men här var det riktigt nära. Jag vill säga förlåt till kunderan som hade mig under min jobbiga period i kassan. Jag var inte riktigt mig själv.


Jag bjuder på en infekterad bild som jag har på mig själv. Njut till fullo mina tre trogna läsare!
 Go datth!

Home again....

Efter en slags weekend i London sitter jag nu här hemma i mitt stilrena, tomma kök och längtar tillbaka till vänstertrafik och massvis med folk. Vi har bott trångt i Emilies sovrum med ett täcke för lite. Vi har varit på gayklubb, blivit inbjudna utan "guest list" och skrattat hinkvis. Men framförallt har vi imponerat stort på de engelska bartendrarna genom att "bonga" ölen ur flaskorna på tre sekunder! Igår (tisdag) drog vi till en bar som låg lite off där självaste Magnus Betnér skulle uppträda. Med inträde på £4 så tyckte vi det var mer än värt att gå och titta. Och eftersom vi var de enda svenskarna i publiken, som förövrigt bestod av ca 40 stycken ingrävda och öldrickande engelsmän, så blev vi extra omtyckta. Betnér var grym som alltid, rökte en fet cigarr och pratade lite med oss efter showen. Men det jag gillade mest var att hans bagage fraktades i en lätt sliten Coop Konsum-kasse.
Idag landade vi på Västarås flygplats vid halv tre på eftermiddagen och min hals har rostat igen totalt efter denna resa. En halsinfektion som heter duga vill jag lova. Men ska man ha kul får man låta ful. Bilder kommer senare vill jag lova. Nu ska jag dricka varmt vatten och lyssna på Rammstein tills jag inte kan sitta längre. Sen ska jag sova.  


Jag har varit så snygg alla dagar! Och outfitsen har varit väldigt Sofie och enkla. Sminket stod Emilie för eftersom att jag verkar vara mer man än kvinna och inte har en aning om hur man applicerar något i ansiktet.
London Baby! haha

/Sof

Miss Psycho. Det är jag.Jag har inte orkat gjort färdigt den. icke nöjd. I övermorgon far jag till London. Nervös!

So long /Sof

RSS 2.0