Diamantfest!

I somras så var jag och min husbög mycket i Stockholm och stekte runt på bla. Stureplan. Stockholmsveckan i Visby missade vi tyvärr.. Eftersom att Mikael (husbögen) har varit underklädesmodell för Calvin Klein så blir det väldigt mycket VIP-pass och backstage. Men vem klagar på sådant när man få knulla med hela Sveriges elit? Gratis drinkar och mycket koks. Bra festligheter till bra pris.


Mikael af Rybinski. Här var vi på förferre hos någon mäklare med en månadslön
på cirka 80 000 SEK efter skatt.


Nydragen och väntar på ruset..


Mikaels dyra brillor drog åt sig rejält med män och kameror. Festligt!


Puss /Sofie

Bubbleroom invigning!

Nu drar jag och mina sis till Sågmyra för nyinvigning av Bubbleroom. Jag ska vara värdinna och hålla tal. Mina underkläder som jag designat finns till specialpris denna afton. Avguda mig. I'm famous as fucking hell bitches!


Puss /Sof

Jag har fått en...........

BIL idag! Pappa betalar :) Tack pappi.


Puss /Sof

Myskväll med....

Porrfilm!


Puss /Sof

vi har DET BRA....



Jag tänkte bara säga att jag och mina bröst mår jättebra om dagarna såhär
efter ingreppet. Någon dag innan jul ska vi på shoppingtrip till Berlin en weekend.


Puss /Sof

Awesome coolness glasses

Solglasögon går ju alrig ur tiden liksom! Se bara på alla tjackare som bär glasögon när höstmörkret har lagt sig. Efter en shoppingrunda i Oslo här om veckan så kom jag hem 2400 NOK fattigare. Varför? Jo, för jag fyndade dessa helt fucking ovanligt snygga glajjor från Chanel. De ser ut att tillhöra någon äcklig och smutsig verkstad i Slussenområdet typ. Men det är det som gör dem så unika. Uv-skydd har de såklart och Bluetooth i sidobågen på vänster sida. Jag kallar det för ett kap!



Min kompis Addes pappa är delägare i Chanel, så han fick rabatt på sina.
De är även så komfortabla att man ej märker deras närvaro över luktorganet.


Puss /Sof

Aktiebolag AB

Sättet jag och min själsfrändsvännina Alida träffades var tack vare aktier och olika börser. Vi har nu tillsammans köpt H&M-aktier för största delen av våran övriga förmögenhet och vissa sparpengar. Och jag kan bara säga att det går bara framåt. Vi kommer snart att starta ett eget företag också. Håll tillgodo mina läsare!



Nu i helgen omsatte vi lite mer än en miljard även fast vi gick minus. hehe okej.


Puss /Sof


Här har ni mig!


Här har ni mitt extremt håriga venusberg. Jag brukar få ont när jag har sovit.



Och här har ni min finaste vänninas underliv. Skinhead elleh? Oi!


Slick /Sof

Gårdagens outfit!



Kappa - Louis Vuitton
Strumpbyxor - BillaBong
Skor - Någon grannes i storlek 41



Puss /Sof


Svampen

Ikväll blir det Stureplan med tjejerna! Gårdagens outfit kommer strax upp. Sug på karamellen mina barn.


Knark? Ja tack!

En lina cola är ett måste på Stureplan.

Frisse-Frisyr firrad!

Discot denna fredag är ett faktum och Leksandsbaren på Norsgatan blir stället vi går till denna afton. Min husbög har friserat min hjässa med hjälp av en äcklig plattång och hans egna handsvett som ett slags vax. Outfit-bilder kommer senare..


Disco-puss/Sof

En ny Juicy-overall och förstorade bröst är vardagslyx!

Hej alla pink girlZ! Hur mår Era bröst idag? Mina mår finnemang som aldrig förr. De får äntligen stå för kvinnlighet av finaste slag och de strålar kärlek till alla de ögon jag möter på Hjultorget. Jag tänkte berätta att behandlingen som jag gjorde igår var i stort sett smärtfri men väldigt kladdig. Jag drog ut slangen alldeles för snabbt ur kroppen så det bara sprutade silikon på tapeterna och i min säng hehe. Så imorse fick pappa beställa en ny säng till hans flicka. Såhär dagen efter så känner jag bara glädje och lite stramhet runt bröstpartiet. Jag tänkte även starta en tutt-fond där Ni själva och folk Ni känner kan hjälpa till att underhålla mina gigantiska lökar. En klar medlem redan idag är en trogen bonde från stan vid namn Johan Liss. Han kommer t ex att donera 200 SEK/månaden. Jag är tacksam för alla pengar! Nu får ni beskåda dessa bilder som jag och min sis tog ganska nyligen. Färskt kött!








































Ser ni skillnaden? :D Men som Ni även kan se så är min nyligen inköpta rosa
Juicy-overall alldeles för liten. Det är okul.



Av silikonet jag nämnde ovan, som hamnade på tapeten, skrapade jag ihop
en kopp och återanvände. Det fick plats i läpparna. Lite extra sessy!


Min ascutea lillsis kom och hälsade på och för att se lökarna i den nya passformen.


Jag bad henne göra en crazy min såhär på en disco-fredag och allt.
Snacka om att leverera tjejen! Hon har gått ner 7 kilo den här veckan.
Bra gumman! Nästa vecka ska vi dubbla. Pepp!



Puss /Sof


Aj!

Den här behandlingen gick bra men fan vad ont det gör. Alvedon i mitt rektum!

Ju större, desto bättre!

Hej alla trogna läsare! Idag vill jag uppmana Er och Era vänner att plastikoperera Er. Det är dock lite dyrt, men hur snygg blir man inte efter ingreppet? Jag har beställt ett gör-det-själv-hemma-i-badrummet-kit från Kissies.se. Så nu har jag markerat mina pattar med gröna streck, sedan skall jag bara injicera silikonet som jag kommer spruta in genom ett hål i naveln. Strecken vet jag inte ens vad de är till för, men jag följer bara instruktionsboken. Det kommer såklart att komma upp bilder när det är klart. Det är klart på några timmar. Önska mig lycka till!


Superbra gör-det-själv-hemma-i-badrummet-kit från Kissies.se.



Puss /Sof

DAGENS OUTFIT!



BH - Privat
byxor - Blåkläder
Strumpor - kommer inte ihåg eller inga





Kattrosskydd AB

Min föredetta sambo har Libresse trosskydd på toppen av mitt badrumsskåp. De bara stod där och blev lite varma av lampan som sitter i skåpet, så jag fick en fin idé. Jag har skådat klipp på YouTube.com där folk har satt tejpbitar på sina katter och katterna har gått i sidled och/eller betett sig allmänt mongo. Jag ville också prova och jag gjorde det. Dock med trosskydd. Reaktionen av trosskyddet på kattens päls var snabb. Något var fel och det skulle bort. Denna katt, som är min husbögs, klurade ut ganska snabbt hur äcklet skulle förlösas från pälsen. Men innan det åkte av så smekte hon mitt trasiga golv med hela kattkroppen. Jag vek mig av skratt och njöt.





Emma gillar det här.


Puss /Sof

Glasses of glasses of glas

Som Ni vet så bolmar jag rök genom att tända på vanliga cigaretter. Oftast av märket Level (grå). Ibland även L&M (blå). Här röker jag en morgoncigarett på min plasteksbalkong. Brillorna är det något misslyckad indiebrud som har tappat i min soffa sedan ett fejklesbsex en Onsdag i juli sommaren 08. De klär mig så jag behåller dem.




Puss /Sof

Mina riktiga tjejer!

God afton mina efterhängare! I föregående inlägg så lovade jag en avbildning på två puddingar. Här har ni dem. Systrarna Gina och Mia. Båda ur porrtidningen Aktuell Rapport. Som kan komma att vara en av världens bästa tidningar. I alla fall i mina ögon. Vad är då så himla bra med denna tidsskrift? Jo, för det första är det mycket bilder och lite text. Där finns även många vältagna och genomarbetade bilder där detaljerna framhävs på ett erotiskt och alldeles för fint sätt. Kvaliten och urvalet av kvinnor och män i tidningen är väl det jag är minst nöjd med. Det är väldigt ofta mycket hårda 90-talssminkningar, avskyvärda glasögon och små försök till frisyrer på kvinnornas kön. Ryssar och andra öststatare är väldigt populärt i varje tidning. Så min sammanfattning av detta är att jag tycker fler ska köpa porrtidningar. Aktuell Rapport kostar nu för tiden 99:50 SEK, men den är värd vartenda öre. Jag rekomenderar den starkt. Speciellt som toalettläsning.



Visst är de fina? De har prydit min toalettvägg ett tag. Men idag dog dem. R.I.P!



Puss /Sof

Vänta ni bara

Snart kommer det upp en JPEG-fil med två puddingar på. Håll igen till dess....

Nattens tips!

Är Ni som jag lite småless på eran startsida? Msn.com, Ask, Google, Facebook osv. Räddningen heter: www.thewillpower.org. Man blir alltid lika glad av den här upprepade videon med härliga rörelser och fin musik till. Gör denna till just Din starsida.


Puss /Sof

Lokal krog

I fredags var det ju party night out för några få i Leksands kommun. Jag var en av dessa lösa personer. Det började med frågesports-kortspels-Ipren-förfest i min lägenhet som ligger på Insjövägen 27B. Det kom två stycken, varav den ena var min personliga chaufför. Vi orkade inte åka taxi igen liksom. Efter en felfri färd till Leksand så befann vi oss så småningom på Norsgatan mitt i centrala Leksand. Hysterin var total när jag klev ur bilen. Men van som jag är spatserade jag bara rakt fram och betalade in mig på Leksandsbaren. Där inne hände följande:



Min bästaste Alida fick jama med Mårtastorgets största DJ.
Nämligen Dj Edward E.



Jag, även igenkänd som Sof, var berusad till sista droppen.
Mina ögon är runda och fina.



Edward E ville ta en kändisbild med mig. Klart man ställer upp!


Alla boys vara bara sååå goa den kvällen!


Jag fick jättemycket och jättefina komplimanger för min
jättefina och jätteglesa sidecut. Nöjd tjej!



Vi träffade en kändis. Han är centrerad i bilden.
Jag gillade hans skäggväxt mycket.



Alida hittade sitt livs kärlek den kvällen.


Alidas hobby är ju bergsklättring. Hon vill alltid visa sina
kunskaper i berusningens sista timmar. Efter detta tog
vi med oss några boys och hade en lång och skön orgie
i min MALM-säng från IKEA. Det var uppskattat. Tyvärr blev
det inga bilder från den.


Puss /Sof

Sen middag

Föregående natt åt jag en middag klockan 01.00. Jag tycker att bättre sent än aldrig är bra sent. Det blev potatissallad Lyx och salladskyckling från företaget Bergendahls. Där förövrigt sångaren i Larz Krizters kör(de) lastbil. Mamma har träffat honom några gånger. Kycklingen tinade jag i mikron som jag fick ta över av mitt ex. För han ville inte veta av varken mig eller mikron. Det tyckte jag var fint!




Puss /Sof

Snabb update om lä--lä-lägeet

Jag hinner inte blogga något förrens ikväll för jag jobbar nio timmar idag. Jag hoppas inte Ni läsare blir ledsna. heh okej. heh.


Puss /Sof

Dagen-efter-avföring!

Efter en vild night out med bästa Alida och killarna på Leksandsbaren, så finns det en enda sak som cirkulerar i både hjärnan och tarmsystemet. Dagen-efter-avföringen. Den tryckande känslan i rektum är plågosam och hatisk. Men när Du väl få lossa skrovet så kan det jämföras med en orgasm. Något så ypperligt skönt att bli av med.



Man känner sig inte bara som en fri människa utan man går också ner i vikt några hekto.


Puss /Sof

Update

Har målat de döda hudcellerna på mina korvfingrar och bara myyser till tjej-spellistan på Spotify med min bästa Alida. Snart korkar vi upp vinflarrorna och tuggar mörk choklad med bitar av hallon i. Sedan bär det av mot den lokala krogen här i Leksand. Disco night!



Beställde ett lite dyrare disco-nagel-kit över Internet. Jag är nöjd med resultatet!


Puss /Sof

DAGENS FIKASTUND!

Fikar gör man tyvärr inte vareviga dag. Men idag är det Disco-fredag och fikasug till förbannelse. Jag och Alida tog oss som sagt var till Leksand med taxi. Svindyrt. Väl där mötte vi upp den trejde riktiga tjejen Lizn. Vi valde att spendera våra pengar på Gårds caféet (även så fint kallat "GC"). Här följer vad vi valde att förtära.



Pannkakor med en klick sprutgrädde och sylt. Ett glas mjölk fick skölja
ner det. Detta åt lilla jag! hehe. (Ursäktar att väskkedjan blev med på bild)



Min kära vännina och hennes man Hank von Helvete tog sig en rejäl bit
äppelkaka med saltad kant och en vit kopp svart körsbärste. Saftigt!



Lizn drack bara te. Grönt te som blidde grått efter en skvätt mjölk.
Hon åt inget till drycken eftersom hon hade hetsätit alldeles innan vi
skulle fika. Gumman då! Hoppas du är mätt nu.



Är fett laddad inför kvällens bravader i Leksand. Vi ses!
Puss /Sof

DAGENS OUTFIT!

Jacka - i äkta skinn från Burberry €795
Jeans - Acne
Skjorta - Fillippa K
Skor - Uggs 1800 SEK
Sjal - MQ
Väska - Privat


Laddar inför värsta partynight out!

Nu tar jag och Alida taxi in till Leksands centrum för n fika med bästaste Lizn och en shoppingrunda på Systembolaget. Hoppas de har Fanta & Rosé-REA! Uppdaterar när jag kommer hem. Min iPhone är död.

Puss /Sof

Dagens första måltid

Jag är helt ny här i bloggarnas universum men har redan förstått att det finns vissa oskrivna regler om vad som anses som obligatoriskt att blogga om, oavsett vilken dag det än är. Mat. Allt som vi kommer att föra in i våran orala öppning skall dokumenteras och få delas med miljontals andra som är frivilliga att läsa om dagens föda.
Därför tänkte jag erbjuda Er ett smakprov på en Tysklindshuset Special. Lätt rostade brödskivor med Willys hushållsost, ett glas billig juice från Hemköp och Coca Cola. Lagomt näringsrikt och kolhydratfyllt. Det var gott!
Och sen en ciggarett på det. Voila!


'


Smultronkyssar /Sof

Stuvbitar

Det ligger/sitter små trosskydd överallt i hela vardagsrummet.

Shoppaholic-girlz-out-day-in-kupan!!!! <3

Hej bloggen, alla läsare på bloggen och alla läsare på bloggen! Idag har jag unnat mig något behövligt. (Något som alla girlz borde göra minst två gånger om dagen hi hi.) JAG HAR SHOPPAT! Konsumerat onödiga och nödiga varor åt mig själv. Det blev även några fula julklappar till familjen och någon bästa tjejkompis. Vi tog Mias lilla söta bil till Borlänge och Lisa följde med. Vi började med att äta en rejält fettmål på MAX. Vidare därifrån DIREKT in på DollarStore. "Bare 10, 20, 30, 40, 50, 60 krownor" Där inne fyndade jag diverse pryls. Sedan blev shoppingen på hett allvar och vi styrde kosan mot Kupolen Köpcentrum. Butik efter butik blev hett genomgådd av oss heta och aktiva tjejer. Nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har tagit kort på allt jag köpt idag. Enjoy! jag är så jävla nöjd med dagen. Tack för en hudupplyftande dag i shoppingens tecken! <3



En affroperuk i något syntetiskt material. Det är en partyartikel, ingen leksak.
Den kostade 105 SEK på någon rosa liten sakaffär. Ascute! En sak jag verkligen kommer använda!

Bh-band som syns börjar bli inne nu till våren/sommaren 2011. Jag gör allt jag kan för att
sätta igång hysterin lite tidigare.



Nagellacksborttagare för 10 SEK från bästaste DollarStore. Love it!



Historien är ett faktum. Idag, den 4 november 2010, köpte jag min absolut
första egna ögonskugga. Denna från IsaDora för 99 SEK. Jag lämnade en
hundralapp och fick en krona tillbaka + kvittot.



Äntligen har jag inhandlat en rökelsehållare med tillhörande pinnar till
bredden fyllda av doft. Denna modell med någon Muslims gud eller profet
i skräddarställning. Tyckte den var fin i vitt. Hållarfatet kostade 29.50 SEK
och doftpinnarna fick jag för 15 SEK. Ett kap värt att sprida. Båda köpte jag
på Indiska.



Nu har ni sett vad jag har köpt idag. Vad har ni köpt idag? Jag vill jättegärna veta det idag. Länka! Idag.
Jag är hemskt ledsen att jag inte hade med mig min kamera på själva shoppingrundan men den hade slut på kraftpaketet. Sorry! Nu är jag fyllevarm i hela ansiktet och en cancerpinne skall avnjutas under min såkallade fläkt i mitt kompostosande kök. Godth Nadht på Er. Bara Er. Vi hörs imorgon!
Kyss /Sof


Här bor ju jag!

Jag är ju en av alla lyckligt lottade humaniska varelser som har tak över huvudet och väggar i gips och/eller betong som skyddar mot väder och vind. Min lya ligger i Insjön i Leksands kommun i Dalarna i Sverige osv. Jag är väldigt stolt över mitt egnaste boende. Här är det varmt. Dammigt i hörnen och jättedammigt under sängen. (Eftersom den är så låg att ingen orkar eller vill dammsuga där.) Man kan laga mat i min lya. Diska och hacka grönsaker var man vill.
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några bilder föreställande mina två rum och kök. Jag har verkligen tänkt på vinklarna så att Ni mina älskade läsare ska få se så mycket som möjligt. Ljuset i bilderna är inte alldeles genomtänkt, men jag tycker det gör sitt. Och är det någon som är sugen på en lite mer intim visning av någon speciell möbel så är det bara att höra av sig till mig så fixar jag det på momangen! Ingen ska behöva gå runt och vara sugen utan att få njuta till fullo. Beskåda nu kungligheten!!



Vardagsrummet. Propert och ljust. Där ser ni datorn
som jag bloggar med hihi. Hej datorn!! :)



Den ytterst komfortabla vattenklosetten med tillhörande
badkar. Mattorna är köpa på IKEA för 5 SEK styck tror jag.
De heter NÄCKTEN.



The kitchen då... Ganska enkelt med någon färgklick.
Jag har mikro och diskberg. Lite papper från jobbet också.
Det är svårt att inte ta med sig jobbet hem. hehe okej.



Hallen. Även kallat "det första intrycket". Jag vet, jag vet!
Jag borde använda skohyllan men den är så långt ner.



Och det flickiga och småflotta sovrummet. Gardinerna
och sängkläderna måste matcha tycker jag. Annars blir
det obehagligt att befinna sig i rummet. Tvättkorgen på
hjul är också från IKEA och är från gruppen ANTONIUS.



Sådär. Nu har ni sett hur jag bor då mina läsare :) Jag har börjat planera en bloggkväll i min lägenhet närmare jul. De som får komma kommer höra det via eran mejl. Jag skickar en ljudfil i WMA-format. Hoppas ni tyckte jag har det fint. Nu ska jag tvätta mig under armarna och använda deodorant i kombination med en dyr parfym som jag fick av mitt ex en gång i tiden.


Pusss och ha de bra i da! Love /Sof

Små hundar är för små flickor!

Hollywoods väskor smeks av små äckliga chihuahuaor med gälla skall och skräddarsydda byxor med tillhörande jackor. Helst med äkta diamanter på. Enbart för att de kan spendera en svenssons årslön på en kvadratcentimeter skinn. Nej, tacka vet jag rediga kvinnor med deras rejäla byrackor. Grand Danois heter djuret. En fin kalv med hängigt ansikte och björnliknande tassar. Klumpig som bara den och helst skall den även dreggla konstant och ha en massa tix för sig. Man kan dock ej ha en sådan hund i sin handväska. Inte ens i hockeytrunken, men knät går väl lika bra? Lite mer personligt om ni frågar mig. För hunden är väl människans bästa vän och inte wannabe-Paris Hiltons bäste väsktillbehör?!
Vov!
Pusss tjejs

Boktips!




Dagens boktips: Lilla snippa-boken

Helt underbar! Vilka bilder. Välmålade slidor, välformulerad text och lagom stora gemener och versaler.
I denna bilaga får Ni lära er allt om kvinnans underrede och historien bakom fittan. Det negativa jag kan se med denna skrift är att den ej lär ut saker som dagens blivande kvinnor kan ha nytta av. Tex: rakning av yttre blygdläppar och venusberg, bilder på könssjukdommar eller olika smycken att smycka den lilla vulvan med.
Annars får den 5 av 5 möjliga klittor! Superbra bok! Köp den eller låna den på obestämd tid från Leksands bibliotek. Läs den på momangen girlZz!

Puss!

Ta på dig din truckerkeps!

Hello giiirlllzz! Det var länge länge länge länge länge sedan. Så länge sedan att jag inte ens minns när länge sedan var. Whiierd!

Mycket har hänt både med mig som person och mitt mode sedan länge sedan. Jag tycker personligen att mode är en stor del av min personlighet och eftersom jag brinner för mode så kommer denna blogg handla till mestadels om mode och modet i allmänhet.
Kommer ni ihåg när Snook var populära med Mr Cool? Det var kepsar på och av. Kepsar var metropol i allas huvudvärld. Sen dog det liksom ut. Vad hände? Ingen som vet. Men jag kommer återuppta den trenden och göra den levande igen. Det är inge fel med huvudbonad i form av en truckerkeps (även coolt kallad "Kepa").
Bilden nedan är tagen i mitt badrum. Jag fyndade kepsen, som har en senapsliknande gulfärg, på en secondhandbutik. Den låg i fyndkorgen och lyste. jag kände bara att den skulle bli min. Till min förvåning så tål den vatten och andra flytande vätskor ypperligt bra. Den är superbra att ha om man får en oväntad dusch av något eller någon. Så till slutsatsen: Keps är påväg in i modevärlden igen och jag är först av alla i Leksands kommun. Våga vara truckerkeps-lover! Love it! <3






Jag kommer uppdatera med några klädesplagg jag köpt senare.

See you soon giiirlszZ! Puss /Sof

RSS 2.0