Öla in the morning



Efter en hård dag i fittkassan så knäppte jag en 2,8:a i min skjorta. Sedan röjjde jag till Erik Saade på mitt håglösa och apatiska rum. Har sparat en skvätt öl till imorgon. Valborgsmässoafton. Jag far till Norrköping imorgon klockan 09.12 från Insjöns centralstation. Kommer vara mycket folk där. 


Puss /Soff

Så var det bestämt

Nu dricker jag upp min Pepsi Max och beger mig mot arbetet. Bjuder på en bild ur valfri mapp.



Jag iförd rymddräkt och röda, sportiga tubsockor. Julen 2005.



Pepsi Max-puss /Sof

Vem?

Vem är hot, sexy, lovely, pornstar, snygg tjej, vacker och söt när den är nyduschad? Den bleka och alltför rena hyn blir frenetiskt frottétorkad av en hård hand. Håret bär kvar ungefär 20 procent av vattnet hur mycket man än vrider ur det. De långa tånaglarna framhävs på ett mystiskt sätt ännu mer efter en dusch. Likaså påsarna under ögonen. När man väl har trätt på sig underkläder eller dylikt börjar huden strama och det är dags för body lotion. Den håller hyn någorlunda återfuktad till nästa duschtillfälle. Om du nu inte råkar vara en krämtant. Håret som börjar återfå sin naturliga torrhet har lett vattnet ner över ryggen. Vilket framhävs i en blöt fläck på tröjan. Likt en svettning från ovan. Vem fan är snygg när den är som renast? Ingen tror jag. Inte egentligen.




Den röda nyansen finns där. Alla porer mår fint. Mitt hår har börjat likna 
pubishår när det torkar. Det är charmigt på ett charmtroll som mig. hhehe okej



Puss /Sof

Årsförbrukning

Förut var det en Bärry-yoghurt om dagen. Nu är det en Pepsi Max 50cl om dagen. Jag röker ju också. Ungefärlig dos tobak är avrundat till 10 stycken cigaretter av märket Level eller L&M per dag. Vad kostar min översunda livsstil per år? Vad är min BNP? Det skall jag nu räkna ut med min kalkylator.



Bärry 8.98 SEK/st 
8.98 x 365 = 3277.70 SEK


Pepsi Max 12.90 SEK/st (inkl. pant)
12.90 x 365 = 4708.50 SEK


Och nu blir det cigaretterna. Där måste vi dela året på två. 365/2 = 182,5
Ett paket Level/L&M 40 SEK/st
40 x 182.5 = 7300 SEK


När vi räknar ihop dessa summor så får vi kostaden för ett Sofie-år. Vi gört.
3277.70
4708.50
+7300
15 286.20

Jag kostar alltså 15 286 SEK om året. Det är en månadslön för mig.



Jag skulle gärna vilja se mig själv som en lagom dyr tjej. Svensson.



Puss /Sof

Fanta och Rosé. Sanningen.....

Det är sjukt fucking gott. Förstår dock ej stekstämpeln det fått. Känns lite mer Svensson än Sture. Detta blir min dryck. Fanta + Rosé = Gudarnas stämning.



Puss /Sof

LADDAR........................

Dagen D är kommen. Norrköping nalkas och även några dussins mil bilfärd, som skall utföras av mig själv i egen hög person, väntar. Det är dagar som dessa man måste ladda med en rejäl frukost. Energi är A och O då Du reser. Vad Ni laddar med för frukost skiter jag fullständigt i. Allting handlar om mig idag. Jag äter Kellogs special K-flingor och Milkos mellanmjölk blandat i en dålig djuptallrik. Välsmakande och extremt bra för benstommen.



Kalciumfrukost. To cool me off.



Jag vill bjuda på en benstomme byggd av ägg.





Kontouppdatering: Tar mina docs och spatserar ner till banken här på hjultorget för att föra över mina sista sparpengar. Summan är jag än så länge ovetandes om. Tacka Moses för det.




Puss /Sof


Följetång

White trashen är ett faktum. Denna hemska stämpel har slagit sig till ro i min lätt blanka panna. Jag är black. Nada. Siesta. Novo. Kosmos. Imorse vaknade jag med en, vad jag trodde, stabil ekonomi på mitt Swedbankkonto. Men detta skulle senare visa sig vara rena rånet. Efter ett sms från en skuldsatt lillasyster utan anorexia så fick jag betala hennes skuld. Jag lägger ut. Det är bara tvåhundra kronor. Jag har mer än så. Livet är ju fashion. Det obligatoriska kontoutdraget jag alltid gör efter bankomatärendet var som en cykelram mellan benen. Pang!
Den förgiftade och besprutade lilla lappen visade att jag bara hade 29 SEK kvar att leva på. Gråten var inte långt borta och jag tröståt lite lösviktsgodis från golvet i butiken. 29 SEK? Jag åker ju till Norrköping imorgon kväll 21:15. Jag är ensam och övergiven. Så hur detta går får vi se i nästa avsnitt av den nyblivne white trasharen.....



To bo continued.........................................................



PS. Om Ni kan tipsa om kunder i Örebro eller Norrköping så maila mig. Behöver pengar.


Puss /Sof



En Bärry om dagen är bra för magen



VARJE dag äter jag en Bärry blåbär. VARJE dag skvätter det yoghurt på mina kläder då jag försiktigt försöker öppna foliehöljet över bägaren. Och VARJE dag är en Bärry-dag. Sponsrad? Funderar fan på att söka.



Kyss /Sof

Stängd pga gudaoffring

Bloggen är ur bruk nu pågrund av vissa deffekter i masslagringsminnet (huvudet). Återkommer så snart jag kan.



Puss /Sof

Äta bör man.......



Annars dör katten. Misse somnade in hungrig och förblev ett skal. Skön katt. Den hette Signum.



Puss /Sof

Match



Ett litet tips till Er som inte är så modemedvetna och kanske inte riktigt vet vart Ni skall börja. Tänk på att matcha färger. De behöver inte stämma överrens exakt på färgskalan, men liknande. Idag tillexempel körde jag på tantrosa/dasslila. Det funkade jättebra. Och tänk också på att det är oerhört viktigt att baskern matchar fittvålen din. Det är A och O inom catwalk-kulturen tjejer. Nu ska jag raka benen. Det var fem veckor sedan jag gjorde det senast :-) 



Puss /Sof

Ostronfredag!



Ikväll kan Ni vara med oss på förfest. Vi peppar för det är fucking Ostronfredag mina vänner!
Vi levererar! Har inte borstat tänderna på tre dagar.


Puss /Sof

Volvo

Husbögen städade sin Volvo idag med pappas Grovis-dammsugare. Suck as hell!



Själv fann jag änterligen min träningsoverall. Den vann pappa åt mig på 
Afrika-lotteriet i Ullvi skola. Han kammade hem storvinsten. Bortskämd jag är hehehe okej :-P
Mina skor är i alla fall fashion om något. Uggsen för 1899 SEK.



Förbereder för ccw vecka 30. Åkte runt och fingled med Renaulten. Smekte ratten lite.
Insjön runt. Fick ragg på Hjultorget. Knullade. Släppte av han vid Clas Ohlson-lagret.
Har snart betat av alla anställa män där. Har några kvar. Tankade sedan hos Kurtan.
Eftersom jag hade glömt plånboken hemma så betalade jag med min lillasyster. Han gillar barn.
Arilds bäzta kompiz. 



Nu börjar förferren i stugan. Grabsen kommer senare. Ska rasta muttan ikväll!


Puss /Sof

Klippt. Nu ere fan klippt



Var och snaggade halva kraniet hos Fanny. (Hon är den nya Bobby.) Husbögen var med och bar min dyra väska från D&G. Vad den kostade? Det har Ni socialfall inte ens råd med att höra. Offer. Snagget kostade 800 SEK och tog två minuter. Då kan Ni ana hur bra denna frisör är. Nu ska jag ut och skriva med bilen. Återkommer.....


Puss /Sof

Friday, I'm in love

Nätdejtingen har givit resultat. Jag har legat lågt med att avslöja eventuella napp för mig eftersom jag inte vill bli sårad. Varken av den blivande mannen eller Er läsare. Men nu är jag stolt över att kunna presentera två kandidater. Två män av högsta kvalitet. Vi har länge haft kontakt via mail och även en del fyllesamtal över mobilen. Lite telefonsex och dylikt. Ni vet. Jag ska alltså åka till deras hemland och träffa dem. Jag kan knappt bärga mig. 



Eric Hospital, 63. Han bor i södra Tyskland i ett hus med en sagolik
trädgård. Han är sjukpensionär sedan sju år tillbaka och älskar kristallvaser.
Som present har jag köpt med mig 10-pack tubsockor från den lokala 
sportaffären, Allans sport. Det kommer att bli en trevlig sammankomst med Eric
och han vita ben.




Fernande Tagiatelle, 29. Italienare av bästa sort. Med sitt breda
käkparti och naturligt långa hår fick han mig på fall. Han bor i en lägenhet
med en fransk balkong och rackarn tar tydligen 60 kilogram i bänkpress.
Jag tycker att Fernande liknar Paolo Roberto ur filmen Stockholmsnatt. Love it!
På bilden kan man ju tro att han är fotomodell. Ska jag ha sådan tur girlz? :-O
Han gör sig ju så otroligt bra på bild. Naturligare kan ingen vara.



Puss /Sof

Tips på danssteg såhär innan helgen.....



Jag ska tävla i disco på söndag. Här är jag med min disco-partner Tjock-Wilma. Vi övar inför söndagens stora ögonblick. Är spännd. Syns vi på lucky house på lördags eller? Love you.


Shake it /Sof

Mössa som mössa



50 minuter var jag ute. I Fucking 3000 sekunder var jag ute och pendlade med både armar och ben. Allt för att gå ner i vikt och ta förstaplatsen i Slitz eller Moore. Drömmen. När kroppen kändes riktigt varm begav jag mig ned på en väg som nästan aldrig tar slut. Här skall jag minsann springa hela vägen till slutet, tänkte jag. Nedförsbacken var lätt. För lätt. Marken planades ut mer och mer, benen kändes hårda och gjorde ont*. Pang. Knät pajjar. Jag hann springa cirka 150 meter, sedan var det bara att på ett snygg sätt sakta ned till gångfart igen. Frustrerad och fylld till bredden av smärta gjorde jag allt för att knät skulle få lida och ta sitt straff. Hoppade över stenar, stockar och vattenpölar. Gav upp och vände hemåt igen. Ingen idé. Jesus vill inte att jag ska springa helt enkelt. Men tro inte att jag slasade för det. Nej då. Jag gick lika fort som en tjackpundare på toppen av ruset. Fort och ryckigt. Nu tänker jag fan i mig inte ens gå på toa idag. Och duscha orkar jag inte. Luktar torsk. Flöddertorsk.

* = Googlade och fann förklaringen: Mjölksyra.


Puss /Sof

Färdigpundat ett tag framöver

Som Ni vet pundar jag på ganska bra här hemma. Jag har en egen dealer som kommer med sin Yamaha DT vart jag än befinner mig. Denna helg som var har varit hård. Körde på horse och faila som vanligt. Överdosen var ett faktum och det blev att ligga i koma tre dagar. Kommer inte ihåg ett skit alltså. Asbäng hihi :-P Tony tjacka 5 gram på två dygn. Fett bra jobbat alltså. När du pundar så får du även mysiga sjukdomar på köpet. Jag har dragit på mig Hepatit C nu. Har nått mitt mål. Har delat många kanyler med andra för att uppnå detta. Obotlig. Funderar dock på att sluta med horse ett tag och bara chilla med tjacket. Behöver vara lite mer vaken. Se världen istället för att stå dubbelvikt i ett hörn och glo på dörrlisten som jag har lutar mig emot. Nej, tacka vet jag affe. 

Vad gör vi? Nu kör vi! Affe och Dr Alban!



Folk säger att det syns. Jag vet inte jag. Vem fan har inte påsar under ögonen?
Svenssonproblem har inte tjackpundare som jag. 



Snort /Sof

April-skämt



Wilmas skämt till familjen efter köttbitsmiddagen. Skämt som skämt. hihihihihihihihihi

Rally-Bosse



Tänkte att Ni ingipsade stadsbor skulle få upp ögonen för oss brudar här på landet. Bara för att det bor kor i byn betyder inte det att det inte finns fashion. Vi äter fashion till frukost. Jag älskar min röda bil.


Med lugnet i behåll /Sofie

Ensam

Klockans sekundvisare ger ifrån sig ljud med en sekunds mellanrum. Vattnet i kastrullen kokar som det ska. Jag skalar en morot sålänge. Fyller ett glas med kranvatten och placerar det på rätt plats på matbordet. Snett höger om där tallriken skall stå. Lite ovanför. Allting är klart och nu fattas bara den delikata måltiden. Oj, nu har det kokat i exakt tre minuter som det stod att det skulle göra på förpackningen. Perfekt. För att undvika disk så använder jag mig av en gaffel för att få ur nudlarna ur kastrullen och vidare ner i den djupa tallriken. Att skölja ur kastrullen på en gång förhindrar fasttorkade nudelrester. Tallriken placerar jag i centrum. Det viktigaste skall alltid vara centralt för att förhindra att irritation uppstår. Ett ensamt liv är ett stilrent liv. Allting har sin plats och ingenting är dammigt.
Smaklig måltid. 



1. En handskalad morot
2. Ett glas vatten
3. En djup tallrik nudlar med grönsakssmak
4. En ren gaffel som ligger rakt
5. Veckans Leksandsbladet. Lektyrernas lektyr.




Med vänlig hälsning /Anna Sofie Nordquist

RSS 2.0