Nästa hållplats: Västerås

Nu tar jag Renault 5:an och beger mig till Västerås flygplats för att hämta Emilie. Hon kommer från London och ville inte cykla hem. Jag ska försöka hitta sevärdheter i västerås och ta kort på.

/s

80's feat. 90's

Nu på kvällskvisten var jag hemma hos en vän och grävde i stora sopsäckar fyllda med gamla kläder. Jag haffade åt mig det jag tyckte förtjänade en chans till. Jag känner mig nästan lika nöjd som jag känner mig efter en lyckad shoppingrunda. Se och njut haha!1.Svart hög kjol  2.Stickad väst  3.Dötuffa cykel-löpar-roddbyxor1.En stor jeansskjorta 2.Vit stickad tröja (Lindex) 3.Aladin-byxor


Jag kan inte göra annat än vara stolt. Och tänk på att det var gratis. Hallelujah!


/s


Konsumera mera!

Nu är shoppinglistan nästan färdigskriven. Nu väntar jag bara på pengarna! Elvis är bra musik när man är glad!

/s

Teeny Weeny Bikini

Nu när värmen slagit till på riktigt så har jag grävt fram min helt nya bikini från Bali. Bikinin är av märket BillaBong och otroligt läcker i tygmönstret. Färgerna gör mig galen av lycka. Nu gäller det bara att få tid i solen och vattnet. Någon som vill premiärbada snart? Dra till Barcelona en weekend kanske? Då får ni ju se den live på min bruna kroppkaka!


Den är så underbart snygg och jag gillar min mage!/s


Sofia, Sonja

Namnsdagen i all ära för mig. Även fast jag "bara" heter Sofie. Mamma kom in med fika på säng klockan 07.00. Kaffe, ost -och gurksmörgås, svenska flaggan och löjtnanshjärtan. Det är jag värd!Present? På en torsdag?

Finns det något bättre än presenter på en helt vanlig vardag? Nej! En dag då alla jobbar och återigen väntar på helgen och överdoserar automatkaffe så får jag presenter. Allt detta tantiga fick jag av min russinfarmor för en tripp till sjukhuset. Nagelfilen passar ju perfekt till mina naglar som till och med är filningsbara nu. Ett riktigt läckert mönster hade den också. So fetch!

So long! /S


Sanningens ögonlock!

Skåda dessa underverk som jag har skapat! Hallelujah!

/S

Uppföljare...............

Jag vill meddela att mitt nagelsparande tar sig. Det ser ljust ut, men dock är de väldigt mjuka och böjbara. Snart är det aktuellt med en fin silverring. Jag belönar mig själv genom att slösa pengar jag inte har på nagellack och sola.
Hallelujah! Det här kommer gå vägen.Slänger in en bild på hur brun och fin jag är

Fotografi

De senaste två dagarna har jag använt min kamera. Det var riktigt längesedan. Här blir det lite smakprov från albumet.So long

RSS 2.0