Tråk-blogg-läsningen nummer ett!

Det TRÅKIGASTE jag vet är att komma in på en blogg där allting, precis allting, handlar om skribentens ungar och/eller blivande sådanna. Det är så fruktansvärt mycket baby-boom redan och Ni gör det bara värre för folk genom att skriva om det. Att ni lägger upp graviditetsveckorna vecka för vecka där ni informerar mig och andra om hur stort embryot är, en massa äcklig fakta om eran bäckenbotten eller varför inte om foglossning? Ni avbilar även alla kläder och tillhörande accessoarer som ni inhandlat till fontanellbabyn. Visar priser på barnvagnar för flera tusen och är det en tjej så ska det vara rosa kläder med en prinsessa på. Och blått till herren. Så fruktansvärt tråkigt och förutsägbart. Vilket hat jag känner mot detta nu. Varför skriver ni inte om eran viktuppgång och fotar bristningarna. Eller fotograferar tuttarna vecka för vecka. BORING!
Detta är barn jag vill läsa om. Allt annat är ointressant.
Puss /Sof

God jul allesammans!

En julhälsning från mig och sis. Hon har varit inlagd på anorexihem, men fick komma hem över jul. Hon åt en laxskiva igår! Asbra gumman! <3 Hon väger inte långt ifrån drömvikten nu. Kämpa på gummiz! God jul alla bantare.
Puss /Sof

Märkt för livet!

God jul mina lovers till läsare! Jag tänkte bara berätta en viktig sak. Julen är till för att samla på sig så mycket saker det bara går. Bäst av allt är om man får märkeskläder och dylikt. Så slipper man köpa det liksom. Jag behöver väl inte ens skriva vilka märken som gäller 2010/2011. Mina favoriter är: Lion, Ecco, Only, Divided och Bondelid.
Ni läsare får gärna skicka lite Analog-jackor och dylikt. Mina tuttar kostade ganska mycket så jag har inte hur mycket pengar som helst. hehe okej.
Läpparna börjar gå ur nu. Ska fylla på den 18 januari.
Puss /Sof

Nu blev det riktigt.

Blogg listad på Bloggtoppen.se>

En lina om dagen...

....är bra för magen! I alla fall för fettomagen du har där nere. Den där som hänger utöver byxlinningen och stör din drömbild i spegeln. Dagens bantningstips är en drog. Amfetamin. Den verkar som så att du blir skärpt i sinnet och kan vara vaken länge. Men den bästa egenskapen är ju såklart att du inte känner hunger. Sååå coolt! Men tänk på att dricka mycket vatten hela tiden eftersom det torkar ut kroppen. Och vatten är ju kalorifritt så det får vi dricka.
Amfetamin finns att köpa lite överallt, men se till så att ni inte blir lurade på bakpulver eller tvättmedel. Det ger ingen effekt och är billigare att köpa i en vanlig mataffär. Avtändningarna från amfetaminet är inte det trevligaste, men man måste må dåligt för att kunna må bra sen.
Här ser ni mig innan jag drog dagens två skönaste linor.
Det bästa är att jag inte har ätit på fyra timmar och jag känner
mig fortfarande mätt. Så snorta på! Överdos är nästan omöjligt
så kör hårt!
Pulverkyssar /Sof

Sömn

Nu sväljer jag 7 Citodon och går till sängs. God natt!

Övervikt? NEJ TACK!

Säg nej till fett, nej till kalorier i överflöd och nej till vikter över 55 kg. Säg ja till LCHF, GI och självsvält. Säg absolut ja till fettförbränning i form av inte för mycket träning men kanske soppkurer och energibarer. Light-produkter och konstsocker. Sådant som kroppen verkligen skriker efter! JA!
Vi börjar med att kortfattat dra kalorintaget för en normalperson som ligger på ungefär 1200 kalorier per dag (för en som inte rör sig speciellt mycket.) En sån är ju jag. Vi kan ju utgå från mig eftersom att jag vet väldigt mycket om mat och träning. Allt Du behöver göra för att uppnå viktras-resultatet är helt enkelt att inte äta mer kalorier än vad du gör av med på en dag. (Ett extra hett tips är att du äter ännu mindre än vad du egentligen kan äta. Då går det med rasande fart och magen behöver inte jobba så mycket, du känner dig trött och du tappar lusten för allt det vardagliga.) När vi äter ute då? Där vet vi ju inte vad maten innehåller och därav inte hur mycket kalorier vi får i oss. Jag har tipsen! Var lugna girls. Beställ en torr sallad med tråkiga tomater och en ännu torrare kycklinfilé till. Ju torrare desto mindre fett. Dricka till det? Då svarar ni vatten eller Coca Cola light om ni verkligen vill lyxa till det. Men kom ihåg att en sådan dryck oftast innehåller i alla fall 1 kalori. Så ta det lugnt med läsken girlz! Tänk också på att inte bli mätta för då blir magsäcken lite större för varje gång. Och det är ett helvete att få den fit igen.
Här är en bild på mig när jag var riktigt bensmal. Se så snygg man blir över nyckelbenen utan fett och när händerna tappar färgen för att blodcirkulationen inte fungerar som den ska. Rasa i vikt nu tjejer och visa resultaten ni åstadkommit sen är ni söta! Ni klarar det. Tävla gärna med Er bästa kompis så blir det lite roligare att se resultatet sen. Ett ytterligare bra tips är att skriva kaloridagbok så ni håller koll på dagens intag och kan jämföra det med föregående dagars. GO GIRLZ!
Kalorisnåla pussar /Sof

Kolla brösten nu!

Uppdatering efter min hemgjorda bröstförstoring. De sväller när jag blir sexuellt upphetsad.
De gör dem vanligtvis också, men efter denna behandling så har det blivit värre. Jag klagar inte!
Någon som vill pattknulla med haksprut? Ring, ring , ring!
Puss /Sofie

RSS 2.0