Luggas


I det förra inlägget kan ni se min ryss-lugg. Idag var jag hem till en jättegod vän och polerade den till ett lite mer nordiskt utseende. Nu får jag åter komma in i samhället och åka kollektivt utan att förolämpa någon individ med min skräckinjagande frisyr.
Jag och den jättegoda vännen tog en sväng till Nås för att hälsa på en gammal klasskompis som nu mest sysslar med att virka vantar och miniatyrer av äggulor. Hon är skön och har fina dreads. 
Sverige-luggen. Vill markera mitt ansikte med ett par markanta glasögonbågar. Specsavers!Bra fakta om Nås:

"I Nås uppförs varje sommar Ingmarsspelen, som har sin utgångspunkt i Selma Lagerlöfs böcker Jerusalem 1 och Jerusalem 2, (1901-02). Berättelsen är baserad på en verklig händelse, nämligen om hur 37 bönder från Nås 1896 sålde allt de ägde för att göra en pilgrimsvandring till Jerusalem, där anslöt de sig till en kristen koloni."

Källa: WikipediaKryss /Sof

BaltikumIdag är det den (måste kolla på mobilen....) 21 december och det har blivit dags att bege sig hem till Leksand och familjen över jul. En vanlig, hederlig Svensson-jul väntar. 

Jag klippte ju lugg. Det är snyggt, men bara om man vet hur en lugg skall skötas. Idag är jag väldigt lik en rysk, ung pojke från utkanten av Moskva. En hockeyfrilla som har gått totalt över styr. Med fine luggen.


God jul /Sof

Det äckligaste jag vet

Förlossningar och hela graviditeten. Det är så äckligt att jag vill ha ihjäl dem allihopa.


Det är ju trevligt att lligga såhr och ha en annans fingrar som rör runt i fittan. Och bajs och kiss töms med jämna mellanrum. Jättetrevligt, verkligen. Jag undrar om man kan få betala en slant för samtidig oralsex av någon av barnmorskorna. Öppen 7 centimeter. BRA då vet jag. Kollla vad man får in där. En besticksats kanske. Jag avskyr sånthär. Fy fan vad 'ckligt. Ni kan inte ana. 


/Sof

RSS 2.0