Run Forrest, run!

Jag har gjort det för första gången 2010.... Sprungit en runda! Och inte fasen var det så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Höll i gång konstant i 20 minuter och var genomblöt när jag var klar. Sexigt! Nu väntar en välbehövlig dusch och ännu ett lager rosa nagellack på mina scharkproduktfingernaglar. Jag har även fått en gåva av en människa i form av en projektorduk som jag tänkte att man kunde ha som fotoduk av något slag. Vi får se vad det blir.


Jag tränar helst i min Kissie-tröja och lyssnar på Spotify i mobilen.


Puss Sof

Fru Klack åt och drack nagellack...

tills hon sprack!

En alldeles ledig dag innehållande solning och en mini-shoppingrunda på Hjultorget.
Det blidde tre stycken nagellack för 99 SEK. Tröstshoppa är det farligaste, men det absolut bästa som finns!Toulose, L.A och black. Nu är de döda hudcellerna övermålade!


Dagens lunch: Rostbiff och den gräddigaste potatissalladen i Leksand!


Puss Sof

Livet är att lära sig nya saker!

Och det är precis vad jag har gjort. Toppless i min vita, skrynkliga Ektorp-soffa har jag setat och luskat fram hur man gör om designen på bloggen. Jag lever på att lära mig nya saker! Nu är jag stolt över mig själv och kan utan problem falla in i sömnens världar.

Designen är dödstillfällig haha.

Puss Sof

Och så kom söndagen...

Man vaknar upp och det smakar beläggning i hela munnen. Fingrarna luktar gammal fimp och är lätt nersmutsade. Det är tecken på att en fylla pågick föregående kväll. Myskläderna åker på och sminket ligger som en inoljad strandkant längs underögonlocket. Man är på toppen av surheten. En cigg som inte smakar så bra inleder förmiddagen/eftermiddagen och sedan börjat saltets begär att krypa genom smaklökarna. Pizzerians nummer knappas in på telefonen och rösten viskar Insjöns pizzeria i andra änden av luren. En Hawaiispecial utan annanas beställs och kvarten då pizzan bakas känns som en hösttermin i högstadiet. Pizzan tar aldrig helt slut utan lämnas på en kal och tråkig tallrik längst ner i kylskåpet. Saltbegäret är stillat och lugnet smyger sig tillsammans med tröttheten in i alla lemmar på kroppen. Dagen har bara börjat....

Min söndag har varit nästan såhär som jag just beskrev ovan. Dock blev det ingen pizza utan pannkakor med sylt och pannkakor på Blanck's kafé här i lilla Insjön med Simon Grip. En bra start på en lite dålig dag.DJ Crapy kom och sov över i metropolen Insjön.


Puss Sof

En lördagens dag

Lördagar är för många humaniska varelser en frihetens och ledighetens dag. Men jag själv ingår ej i den gruppen. Lördagar för mig är mest en massa stress och panik över att Systembolaget stänger klockan 14.00. Jobb. Och det jobbigaste är att jag oftast måste duscha då utgång mot aftonen oftast är ett mål. Duschningen medför blött hår som trasslar sig och aldrig vill bli torrt eller lägga sig som man vill på hjässan. Sedan går tiden alltför fort även fast man ej har roligt utan bara försöker få sig själv i ordning. Och vips så är det söndag!

Men denna lördag var lugnande likt två Oxascandtabletter på fyllan. Vi for till stallet där sambons nordsvensk står. Han blev barfota då vi tog av hans skor på hovarna. Så nu är pollen barfota!


Ymeros är en häst. Mickes häst.


Mulen hans. MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!


Puss Sof

Dålig dag

Helvetisk dag från början till slut. Setat i en jäfla kassa hela tiden. Men en man har gjort mig så himla glad idag. Jonas Borg. Helt sinnessjukt vacker!! http://transan.blogg.seBild lånad från bloggen

Min högsta dröm är att få ha rosa hår!
Puss Sof

Shopaholic

Lönen den 25:e var på runt tiotusen kronor. Några timmar senare var allt slut. Fast där ljög jag för er. På kontot fanns tvåhundrafemtio svenska kronor. Jag undrar verkligen vart pengarna tog vägen så fort...?
Men jag levlade upp till kvinna den dagen. Jag köpte smink för första gången i mitt 20-åriga liv. Och ett par högklackade skor. Det är inte Sofie.


Detta var inte billigt. Och inte fan vet jag hur man applicerar skiten heller.


Dessa pärlor fann jag för ett lite högre pris, men det var de värda. Dödssköna!Shoppa loss så blir ni lyckligare! På mig funkar det i alla fall.

Kissie-kisses /Sof

Min nya granne

Min nya granne är nu världens största Clas Ohlson. Vi bor bara cirka 100 meter ifrån varandra. Han bjuder in mig på middag i helgen. Ska bli mysigt!

Räkningsmaraton

Jag har precis betalat alla räkningar för maj månad. Totalsumma: ca 6400 SEK. Sinnes! Nu har jag inte mycket kvar.
Kanske man skulle börja hora lite...


Sof

Fattiga riddare av det hårdaste slaget

Det är idag den 24:de, dagen innan löning. Detta avslöjas om man kollar på dagens föda som består av två knäckebrödsmackor med det absolut sista smöret och kaviar. Drycken som jag skall skölja ner med är vatten i ett stort glas. Jag börjar förstå de svältande folken i u-länderna. Faktiskt.

Dagens tips:
Bjud in mig på middag idag.
Mmmm gott! Sof

Förbereder en resa mot Älvdalen...

Det är tydligen fest i Älvdalen denna afton och jag är bjuden. Kort om Älvdalen: Det finns Konsum i Centrum, en känd familj som är aktuella i tv4:s Familjen Annorlunda, en simhall där bassängen är 50 meter lång och en kyrka där alla konfirmeras, begravs, döps och annat tjafs. Jag uppdaterar möjligen senare. Don't stay up to long...
She's looking nice and she can say Heeeeeeeeeeey. /Sof

Pappersrensning fylld av engangemang och med en hålslagare.

När jag bodde hemma i mitt trygga tonårsrum så hade jag inte många papper att hålla reda på. Möjligtvis någon stencil som läraren alltid delade ut, eller ett papper där man själv kluddat ner någons msn eller liknande på. Sen kom dagen D. Jag flyttade hemifrån. Olika former av räkningar fyllde både min hall och mitt samvete. De låg överallt. Den ständiga frågan var alltid: "Är den här betald eller ska den betalas?" Men det fanns en lösning på de två problemen. Den första var att skriva förkortningen Bet på alla räkningar man betalat. Den andra überbra lösningen var pärmen, som uppfanns år 1889 av Andreas Tengwall. Med en hålslagare gjorde jag hål i alla papper, sorterade dem i högar och förde sedan in dem i pärmen i ordning. Den nyaste räkningen längst fram. Jag blev precis klar med arbetet och känner nu ett lugn både i psyket och axlarna. Så ett tips till människor som inte vet varken ut eller in: Köp er en pärm!
Sof

RSS 2.0