Nyhår

Ett nytt meningslöst år står inför dörren. 2013 delux. Det är nu alla skaffar sig sina nyårslöften som aldrig håller längre än till påska. Sen är allt som vanligt. Ångest och misär i cirka åtta månader tills det är dags att lura sig själv och alla andra ännu en gång. Ännu ett år. Ett löfte om något ohållbart som man tror skulle höja ens status i samhället. 

Ungefär såhär låter ett typiskt nyårslöfte:
"Mitt nyårslöfte för det kommande året är att jag ska gå ner i vikt, bli hälsosam, bli en bättre förälder, jobba så mycket jag kan, vara bäst i arbetsgruppen, klättra i karriären, vara hemma med familjen så mycket jag kan, köpa en fin bil, inte slösa pengar på onödiga saker, börja på yoga, slappna av, inte slöa så mycket, laga god och nyttig mat, sluta äta mat, börja äta mat, köpa minst en Carpe diem-tavla i månaden för att påminna mig själv om att livet är underbart som i underbart. Och när jag försöker att uppnå alla mina krav som jag själv ställer så får jag till slut panikångest och tror att jag ska dö. Sen käkar jag antideppressiva och går i terapi för att inse att jag faktiskt duger som jag är."

Om alla skulle chilla lite mer så skulle folks transmittorsubstanser inte vara så rubbade som de är i dagsläget.
LUGNA NER ER!


Jag tänkte summera mitt år här nedan. Det har varit ett blått år. Nästa år blir gult i min hjärna.

Jag har lånat pengar av folk då jag har haft brist på mina egna. Aldrig mer student i en stad 32 mil från mamma och pappa, samt deras kontokort och plånböcker. Och gratis mat.Mitt matår har varit enformigt och näringslöst.Blodpudding, makaroner och köttbullar, äggmackor med kaviar och kycklingsoppa. Jag har också insett hur tråkigt och äckligt jag tycker att det är med mat och dess tillagning.


Kollektivtrafiken har varit daglig detta år. Mycket spårvagn (linje 2) och buss 119. Men trots alla mina resor så vänjer jag mig aldrig vid folk. Varje resa tar emot. Folk är fortfarande störande objekt efter 365 dagar av åkande.Korsordets år var detta år. Nästa år kör jag full fart vad gäller detta underbara tidsfördriv. När man är ensam, övergiven och ej berörd så passar korsordet perfekt som ens enda trogne vän. 100% synonymer.


Nu är jag klar. Tack för mig. Puss!

RSS 2.0