Fyllehicki

Här sitter jag. Färsk och nyhemkommen från baren i Leksand. Alldeles för berusad och hungrig på pizza. Vem skall bjuda mig imorgon? Jag hoppas det blir någon som verkligen känner för det. Öl är en god dryck och borde förtäras av fler humaniska varelser. Här bjuder jag på en alldeles för fin bild på mig själv. Puss på Er!
Dödensgarv.com/absoluthaha

Dagens sanning!

Livet är fullt av frågor och funderingar. Vad är vad och varför är det så? Jag har en fråga som jag har funderat på till och från i några år nu. Nämligen: Vad är manlighet?


Jag kommer här nedan att presentera en lista på de fem manligaste sakerna jag vet.

1. Snus (bak)
2. Öl (alternativt Whiskey)
3. Att köra traktor
4. En egen fåtölj
5. Att inte kunna laga någon slags föda över huvudtaget
bortsett från makaroner och köttbullar.


I mitt jobb träffar jag många olika människor (och ibland djur) varje dag. Visst, ett hundratal baksnusdosor slängs framför mig varje dag, men det som gör mig svag är när en man/gubbe kommer fram till mig och säger: "Aa jag skulle vilja ha en såndär säck med fågelfrön." (Den väger 25 kg) Jag slår lugnt in PLU-koden, tar betalt och ser honom sedan gå lugnt från kassan mot säckarna. Han böjer sig ner och tar upp den. HAN TAR UPP DEN! 25 kilo fågelfrön bärs sedan ut från affären under mannens arm. DET mina vänner, DET är manlighet! Allt är sedan över. Jag ler nöjt och tar sedan emot nästa kund.

Det var bara det jag ville säga. Tack för idag! /Sof


Daddy DJ
Här är en man. En karl. En pappa. En förebild. Med enorma baksnusarloch enorm händighet går han genom livet på räls. Han roar sig med att förja hockeyallsvenskan, reparera och fixa saker, hitta lösningar, jobba och bara vara Pappa Peter. Du är en fin och rolig man. Troligen den enda äkta mannen i mitt liv. Med vänliga hälsningar /Pappas lilla flicka.

Unfresh and unknown.

Det är måndag den nionde november. En vän till mig fyller 20 år idag. Gratulerar. Jag har även tvättstugan denna dag då alla, absolut alla, mina underkläder var använda. Snart ska de få åka lite torktummlare. Diskberget som var cirka 1 m.ö.h är nu borta förgott. Städning är lite som sex. När man städar jobbar och sliter man för slutresultatet, sen kommer det.. orgasmen. I detta fall är det när alla snabbmakaroner, allt dryckesklet på golvet och alla hårstrån försvinner in i dammsugaren eller ner med trasan i skurhinken. Efter städakten är man utmattad men ack så nöjd. Nu ska jag ta itu med toaletten, handfatet och badkaret. Jag får besök idag och det skall vara kliniskt rent då. Så städsexet väntar med ytterligare tillfredsställelser. Ni får ha en fortsatt fin gråmulen november dag. Jag är generös och tänkte ge er lite ögonorgasm med bilder som jag tagit de sista åren. Njut!


   

    


Sofie loves you all.

I'm never ever drinking again!Att säga att livet är underbart är att överdriva. I alla fall idag. Det är den såkallade "dagen efter" och rubriken ovan ekar i mitt huvud. Här bor nu en tillbakadragen tjej med fullt nerdragna persienner, tv utan ljud och Coca Cola på soffbordet. Hon ligger i soffan i halvsvettiga mjukiskläder och med ett täcke importerat från sovrummet. Detta offer, rent ut sagt, är jag. Men kul som faners hade jag! We have to do it one more time....


Walk IDIOT, walk!

Alla har svinis, lite pengar och höstdepressioner. Allt är som det ska vara här i Sverige under början av vinterhalvåret. Hösten påverkar även mina kunder som pågrund av kylan och mörkret ej går och handlar i onödan. Vilket resulterar i att man sopar lite lösgodis eller plockar grus och äldre damers avdroppade inhandlingslistor framför kassan när det inte finns någon att ta betalt av. Men mina trognaste kunder finns alltid där. Från 9-9 och de bor utanför affären på en bänk. De konsumerar upp hela sortimentet av energidrycker, Coca Cola och chokladbitar av alla dess sorter. Stammisar är verkligen något alldeles extra och jag väntar på en Facebookgrupp för er Rätt pris-hängare.
Jag har köpt nya byxor, skor och hängslen. Fyndens drottning är jag! Nu är det dags att hitta på något innan dagen rinner iväg lika fort som sanden ur ett trasigt timmglas.


 

     See you soon bitches! /Sof


RSS 2.0