Helgernas helg med fokus på det kvinnliga könet.

Ännu en helg är kommen i mitt liv. Denna helg börjar nu och slutar på måndag morgon. Precis som det alltid har varit på helgfronten. Kort och koncist. 48 timmar konstant ledighet och inga måsten.

Vad har jag att bjuda på denna helg? Jo, dubbelt upp med lyxdricka i form av Pepsi MAX och den tjejigaste tjejtidningen i tjejhyllan: Veckorevyn. Detta är första gången i mitt 23-åriga tjejliv som jag köpt mig denna tidning. Jag ska vara helt ärlig och avslöja att jag köpte den mest på grund av den medföljande mascaran. Min är torr.
Jag dricker inte alkohol just nu så det får bli Pepsi MAX på festligheten i morgon, som kommer att bli hemma hos Skillingdal och hennes sambo. Nej, jag är inte gravid (usch) men jag avgiftar min arma kropp. Den lille, lille kroppen. Jag festar på aspartam och andra tillsatsämnen istället. 

Och på höstlovet anländer jag till Lekke town. Jag hoppas Vi träffas där och då. 

Puss /Kent


Samtidigt inuti uridomen.........

I stort sätt vid varje toalettbesök händer det. Jag lutar mig lite framåt där jag sitter på toalettstolen och vilar pannan mot tvättställets rundade kant. Funderar på livet och läxor. Blundar. Pannan blir kyld av porslinet och trycket mot pannloben kan ibland bli för starkt. Då får jag avbryta livsnjuteriet och låta pannan och tvättstället skiljas åt i några sekunder. Sedan är det dags igen. Framåt marsch!

Detta låter väl härligt? Den enda nackdelen som denna syssla medför är ett rött märke på pannans hud. Denna rodnad kan ibland sitta kvar lite för länge än vad man önskar. Men det beror såklart på hur länge jag har setat så.


En bild där det röda knappt framhävs, på grund utav det mjuka ljuset. Men det finns en rödfärg där. Jag lovar.
De som har använt sig av min toalett vet nog vad jag pratar om. 


Bazinga

Rubriks kub


På min extremt lilla toalett råder strängt salivutbytes-förbud!!!!!!! Jesus håller koll så jag kan göra annat.Jag har börjat göra små smycket av gammal och missfärgad häftmassa. Här är mitt första.
Ett perfekt presenttips till kanelbullens dag som infaller imorgon, torsdag. Pass på. 


Livet är hårt och med en omöjlig ekvation förblir det svårt. /Sofie


Pizzaslice och The Simpsons

Det här är också en synvnkel ur mitt singulra liv, Mat och tv på samma gång. Jag brukar prata med tv:n ibland. Får de svar jag vill ha, samtidigt som jag får ur mig det jag vill. Enkelt och okomplicerat. 

Idag fundrerar jag på om jag ska börja träna eftersom det är bra för både kropp och själ, samt att jag kanske kan komma i mina gamla jeans. Billigt alternativ. Så, har Du tips åt mig? (Förutom att skippa pizzan exmpelvis. Det fattar jag själv.)
 
 
Krämpor och yrsel /Sofie

RSS 2.0