outGårdagens outfist. Det var längesen dessa byxor såg dagens ljus.

Next stop: London

Nu är resan bokad och klar. Den 10:nde Oktober bär det av från landet lagom till Engelsmän och parker. Jag ser fram emot att slippa allt här hemma och bara njuta av allt folk, smuts och stress.

To be countined.........Såhär ser jag ut precis nu. Klockan visar 01:27 och jag börjar jobba 08:00 imorgonbitti. Hallelujah!

Fit for fight

Jag samlar mig før en eventuell viktminskning och førnyelse av kroppen. Ska jag? Jag vill!

/Sof

Dan före födelsedan

Nu har jag gjort tårta och muffins. Skall tillverka några schackkakor också, men det får bli imorgonbitti.
Bilder på mästerverken kommer upp inom kort. Jag mår i övrigt ganska bra och är jättenervös inför imorgon. Jag har aldrig ställt till med fikainbjudning. Pan!c at the Disco! /Sof
Det luktar bak (?)

Två dagar kvar till 20 år. Nu är det dags att ladda upp med kakor inför klaset. Avlida reser kollektivt hit inom kort då vi skall handla mjöl, bakpulver, vaniljsocker, frukt och kanske en godbit. Alla är välkomna att kika in på kaffe och kaka i mitt tomma kök. Jag har huvudvärk bakom höger öga nu.
Här är Avlida Frøyen

Jag fick inge napp i helgen....

Jag kastade och kastade. Men fick endast en liten firre som bestämde sig för att förtsätta leva sitt blöta liv och släppte kroken. "Tålamod är fiskarens bäste vän" jo tjena!
I övrigt har helgen varit mysig och fylld av fet mat och FIKA. Sen har jag sett Järvsö. Det gick fort. Nu är jag hemma i min 2:a på 63kvm. Om tre dagar fyller jag tjugo år. Kom ihåg det alla mina läsare. Vill ha paket på posten och ringningar på dörren där ni står med tårtor i högsta hugg och beskådar mig i nyvaken frisyr och morgonrock. Vi ses!


Jag bjuder er på lite ögononani här genom några bilder som jag tagit och som jag är väldigt nöjd med. Gnatt.

 

Jag hoppas att ni är tillfredsställda i sinnet nu mina vänner.


London calling!

It's true! I'm going to London to meet my love. Jag måste bara boka resan först. En stressfaktor för mig. Att ta ansvar och ha hand om tider och pengar. Panic at the D!sco. London kommer älska mig igen och jag älskar London.

2005 var jag I London på en mycket kaotisk klassresa. Inget jag kommer glömma i första hand.

Love /Sofie


Mer porr i vardagen är bra för magen!

Tror ni inte det? Nu ska ni veta att när jag säger porr så menar jag inte åh-sätt-på-mig-i-rektum-så-jag-spricker-porr. Utan jag menar såklart det man själv tycker är porrigt. Kanske kan det vara att Du tar en kopp te och äter två semlor, att inhandla nya kläder är porrigt eller bara att känna sig snygg. Unna Er för det är ni värda. Dumma som snälla! Porr ska vara skönt och tillfredsställa kropp och sinne. Så börja gotta Er i livets godisaffär. Lek att det är lördag hela veckan vet jag..
För att ni ska få en liten kick så bjuder jag här på en porrig bild på mig. Mer hud giirlz!


Imorgon bär det av till Hälsingland för att fiska lite och bli uppvaktad innan jag fyller 20 fucking år.
Love ya! /Sofie

porn is lovely, aight?!


Hästtjej? Vet ej.

Idag girlzz har jag varit i ett stall och för första gången i mitt välfyllda liv ridit en häst själv. Jag satt i sadeln med kutrygg och nervositeten kliandes längs benen. Idag har jag lärt mig hur man styr kreaturet (hästen), kliva på och av den och att om man trycker in hälarna i sidan av djuret så gasar man den. Jag har alltid haft en hatkärlek till dessa hästar, men jag tror att jag sakta men säkert börjar ändra uppfattning. Men de kommer ändå för all framtid att vara de mest oförutsägbara djuren efter ormarna.


Jag har ritat en bild också i ren apati. Soon/Sofie


RSS 2.0