Tatueringen av tatueringar


Jag hämtar inspiration till min tatuering på olika länkar som jag får fram via sökmotorn Google.se. Eftersom jag verkligen älskar tribaler så söker jag på ordet "tribal" i sökfältet, klickar sedan på "Bilder" uppe i vänstra hörnet och får fram ögongodis. Både i form av en tatuering..... och en grabb. Han har allt jag gillar hon kolhydratsuppblåsta gymfantaster..
- En välfylld tribal som omsveper överarmen
- Skitfula jeans
- En leksaksring
- Snabba solglasögon
- Alldeles för höga trapetsius
- Spetstiga bröstvårtor


Enligt reglerna så ska denna herre även ha 23 centimeter slak kuk och "Carpe Diem" intatuerat på den övre delen av ryggen. Det kan inte slå fel. Men vad heter han? Marcus med C såklart. Whitetrash my love!Powerking /Sofie

Da capoEftersom att jag är för stor för att köpa mig kläder just nu så köper jag ting istället. Idag fick jag min barréackord-assistent. Då jag har ovanligt små händer så kan min hand och mina fingrar inte greppa runt gitarrhalsen. Det är mycket deffekter på mig. Den här kostade 99 SEK och kom i ett vadderat kuvert.

Nu ska jag gå på division 1-hockey. Gratis och allt. 


OmringadJag är hemma på en jävligt lång lunchrast. Lagade en Insjönsgym-fika. Jag har valt att ringa in det stekta och obefruktade ägget med ICAs egna baconbitar. Keson åt jag också upp. Nu är jag håglös och lite mätt.


Pjux /Sofie

Kaket


Såhär blev det med kakeldekor. Innan den kom upp liknade köket en operationssal. För mycket vitt.
Nu ska jag återigen gå till skolan. Nervös kanske. Hej

Skovård

Idag var första dagen i den nya skolan. Omvårdnadsprogrammet 1A är min ståtliga klass som innehåller alla sorters individer. Vi fick ett hemmagjort elevhäfte med telefonnummer till alla viktiga människor inom skolan och fick även en läxa: Att göra en namnskylt, precis som i lågstadiet, och sen självklart ett personligt brev till läraren. Imorgon är andra skoldagen. Det är logiskt. Mamma tog hem ett par dödsfula skor åt mig. "De här ser ut som undersköterskeskor, Sofie." Tack mamma!
De är gräsliga, men perfekta till att gå runt i handspritsluktande korridorer med. Gäsp /Sof


Utkastad


Leffes inredningstips

Jag har tagit bort julen från all yta i lägenheten. Detta gladde Leffe som genast började planera resterande års inredning. Här ovan kan ni se vilket lyft han gjorde i vårat sovrumsfönster. En klick färg med prydnadsdjur från Kolmården och en intet-sägande lampa. Det positiva är att det går snabbt att damma fönsterbrädan i marmor.Love Lulu <3

Hej hej

Hej svejs bloggen

Kalashnikov för LeffeBakade ca 100 bullar oxh en tårta med kiwi och daimkross på. 
Gör såhär: Följ recept eller lek att du är Leila bakar i Frankrike-Leila. In i ugnen och ta ut bakeriet i rättans tidur. Toppa med något gott. Brygg gärna lite för starkt kaffe åt gästerna som de ska dricka till alla dina bakelser. Allting serveras bäst med ett leende av rang.


Glad dag Leffing 31 år. /Sof

Kalas

Idag fyller min sambo 31 år. Jag själv är 22 tror jag. Han våldtar mig inte och betalar hyran om jag inte får pengar. Grattis Leffe önskar din bullbakande tjej Sofie.

Förberedelser
Jag har rensat mitt skafferi på råvaror och kastat i 1,2 liter högpastoriserad mjölk. Det är lika med pannkakor. Gjorde en sats för 8 personer. Min sambo skall ut i strid imorgon. (Han börjar jobba 06:00.) Jag måste försörja min flockledare med mat. Kriget skall dömma oss till död.


Fless /Sof

Marulk


Jag skall klistra fast den här barndekorationen på kaklet när jag har lust. Köket måste ha färg för fuck.

Pusso

Nu är det äntligen gjort


Veckans dusch är äntligen avklarad. Men vad är det som är så jobbigt med att duscha?

Det är jobbigt att ducha för att.....
- håret, som innan låg bra, återgår till sin ursprungliga form. Dock blir det mindre flott.
- huden blir dödstorr och måste smörjas in med kletiga krämer. Fast jag skiter i krämer och lider hellre.
- det tar flera timmar innan allt vatten har försvunnit från alla veck på kroppen.
- tvål och schampoo kostar pengar.
- Det finns fler saker som tar emot när det är dags för duschen, men de skiter vi i. Nu bjuder jag på en bild på hur det ser ut på kaklet efter att jag är helt klar med min kroppsliga tvätt.

Hårstrån som jag drar loss under ursköljningen av hårvårdsmedel. Jag kräks nästan varje gång det ska veck.
Tänk att få detta i en cafébaguette. Strävt.
Live short, die Jong!

Andens tisdag


Alida och hennes hund är på besök här hos mig i Norrköping. Varje dag gör vi något roligt som jag har planerat. Idag tog vi en två timmars promenix och matade änderna och deras fruar med mögligt bröd som har legat och blivit dåligt över juldagarna. De åt och bet på varann. Jag kastade lite större brödbitar på ändernas ryggar. Ljudet som uppstår då framkallar ett skratt som håller i sig. Fyra limpor senare gick vi vidare........
Den här anden fick inget bröd alls. I bakgrunden kan ni skåda den mystiske mannen som avbildade mig och min andmatning med sin kamera som var fastskruvad på ett billigt hobbyfotografstativ. Läskigt som fan.
Vi gick över Femöresbron (googla om ni måste veta den jävla historien bakom den) utan att betala ett öre. Fyndigt kan man tycka. Gratispromenaden.Se bara på Bellman. Han är helt lyrisk. Och en aningens rave med sin neonsele. Hardstytle dog!
Vägen gick förbi Norrköpings fängelse där vi ville se några porriga bad asses. Men muren var jävligt robust idag.
På muren till själva fängelset har några överkreativa och dyslektiska, troligen pubertala, pojkar sprayat sina inre känslor. Det är gripande att se hur vackert det blir på Kriminalvårdens betongväggar."Död åt snutar och plitar". Det låter som en insektsspray mot ohyra.Sista bilden för idag och på konstverket ACAB-grabbarna ställt till med för allmänheten.  Förresten, Outlaws är tydligen golbögar. Det visste jag inte. Efter den två timmar långa promenaden åkte vi till Expert i Ingelsta där jag inte fick lämna in min mobil på lagning då de ska stänga ner affären den 14 januari. Jag blev arg och rökte upp min sista cigarett. Jag har även fått ett par fina skor som jag tänkte blogga om senare. Fuck off girlzz! <3

Lätt utvecklingsförstördDet här är min helsyster Wilma Nordquist. Hon gillar att virka konstiga och onödiga accesoarer
och att mata våra katter med ost och dylikt. Hennes ålder är 10 år vilket betyder att hon inte är
könsmogen för fem öre. Men hennes favoritämne i skolan är sy -och träslöjd. Längd: Ingen aning.Vill Du bli hennes kompis? Maila då mig.

RSS 2.0