Paradise hotel-Sofie

Paradise hotel 2013 (Sverige) är över och de flesta har följt detta program slaviskt vecka efter vecka. Och alla som sett programet har tänk tanken på hur det skulle vara om de själva fick deltaga. Vilken taktik skulle man köra? Vilka deltagare skulle man dela könsliv med? Skulle man dela pengarna med sin partner om man gick till final? Frågorna är många och det är kul att leka med tanken och att i fantasin vara lika tråkig som Samir, eller prata lika äcklig stockholmska som Anja. Det är paradiset i hjärnan. Och om jag vore en av deltagarna i Paradise hotel skulle jag nog bli den tråkigaste deltagaren. Någonsin.


Varje morgon kommer jag sist av alla till frukosten iförd ett par slappa och urtvättade maxitrosor, en gul reklamkeps samt ett apatiskt linne med smala axelband som jag köpte på Lindex i Borlänge, sommaren -98. De andra deltagarna klagar i smyg på min hygien. Bikinilinjen och armhålorna har inte blivit ansade på några veckor och håret på huvudet är fullt av mjällflagor som dansar ner över frukostbuffén när jag sträcker mig över bordet. Det finns varken Skogaholmslimpa eller filmjölk i buffén. Vad fan ska man äta? Jag tar istället ett glas färskpressad apelsinjuice under tystnad och fortsätter vara tyst även efter att juicen tagit slut. Frukosten är uppäten och alla beger sig till sina rum där de byter om till badkläder för att sedan ta sig ett dopp i poolen. Alla utom jag. Jag börjar plocka ihop disken och frågar efter plastfolie då jag vill spara resterna av frukosten. Inget ska slängas. Personalen på hotellet ber mig gå därifrån och säger att jag inte behöver hjälpa till. De berättar även att de inte sparar rester, utan slänger det i komposten. Detta avslöjande ger mig ångest och jag springer gråtandes till mitt rum och sväljer ner an näve med Atarax 25mg.

Efter ett längre och osande toalettbesök trär jag på mig badkläder och ansluter mig till den gigantiska swimmingpoolen. Med mig har jag, i en påse från Systembolaget, duschchréme och schampo. Jag tar hjälp av stegen för att komma ner i poolen och ger ifrån mig ett "Ooooh!" när jag skjuter ut mig själv i vattnet med ryggtavlan först. Efter några lugna simtag påbörjar jag intvålningen av min lekamen. Jag är noga med att skrubba rent mellan benen och drar handen upp och ner i stjärtskåran. Hela varvet runt. De andra deltagarna lämnar poolen omgående och när jag håller på att arbeta in schampoot kommer en ur hotellpersonalen och skriker åt mig, på knackig spanska, att genast sluta upp med det jag håller på med. Jag får schampoo i ögat och börjar gråta. Igen.

Med schamporester i håret återvänder jag till hotellrummet. Väl framme drar jag på min den gula reklamkepsen och slår mig ned på sängkanten. Jag börjar virka på en mössa och glömmer helt bort tid och rum. Även det fuktiga håret glöms bort. När jag efter någon timme är färdig med projektet har mitt hår torkat under kepsen och frisyren är som den var när jag steg upp från poolen, fast torr. Detta resulterade i en mittbena med luftig lugg. Att duscha finns inte på kartan så jag låter det vara som det är. Jag drar på mig en One piece och socialiserar mig med de andra deltagarna runt middagsbordet. Stämningen är bra men sjunker en aning när jag rekryterar mig till gruppen. Några av dem pratar med mig och jag svarar kort på deras frågeställningar. Jag är ganska upptagen med att lösa korsord och vill helst vara ifred. 

Kvällen nalkas och det dricks mängder med alkohol, men då jag varken röker eller dricker så blir jag att sitta och betrakta sällskapet på håll. De blir märkbart berusade och cigaretterna tycks aldrig ta slut. Internationella danslåtar spelas på alldeles för hög volym och tjejerna dansar förföriskt (tror de) med sina bakdelar gnuggandes mot killarnas pittar. Killarna gapar lite lätt av upphetsning med en Corona-öl i ena handen och en cigarett i den andra. Det börjar bli kyligt och jag ber om en filt. När alla korsord i den medtagna krysstidningen är lösta, och en av killarna har fyllt minst en tjej till bredden med sin säd, tackar jag för mig och beger mig återigen till hotellrummet. Någon har bäddat sängen åt mig när jag var borta och jag har fått rena handdukar. Idag igen. Varför? Hemma använder jag samma handduk så länge jag kan för att spara på tvätt och tvättmedel. Här verkar de inte tänka på att det kostar pengar att tvätta och att handdukarna slits ut fort om de tvättas för ofta. 

Klockan är 22:03 och jag bestämmer mig för att gå till sängs. Tänderna borstas med en tandkräm som motverkar ilningar och jag sätter mig ned på toaletten. Urinet lämnar kroppen och jag torkar bort resterna med ett otroligt komfortabelt, och säkerligen svindyrt, toalettpapper. När underredet är torrt från urin räcker jag mig efter pincetten och börjar noppa bort lite könshår från venusberget. Det är knäpptyst och jag njuter av livet även fast nacken smärtar för tillfället. Sängen är sval och jag lägger mig i den. Naken. Mina korvfingrar fettas in med Helosansalva varpå jag öppnar en pocketbok, inköpt på Arlanda innan avresan hit till hotellet. Det är en deckare av Camilla Läckberg. Den är, som förväntat, dålig och efter endast en sida av fruktansvärd litteratur lägger jag boken åt sidan igen och släcker lampan. Jag sumerar dagen i huvudet och känner mig nöjd. Nu behöver jag inte duscha och tvätta håret på några dagar då det blev gjort i poolen tidigare idag. Jag drömmer mardrömmar om när folk kastar tallrikar överfulla med mat den natten. Imorgon till frukost ska jag ha Skogaholmslimpa till alla pris. Det är inget paradis utan några saftiga limpskivor med hushållsost på. Inte i närheten.
Såhär skulle min presentationsbild på TV3's hemsida kunna se ut. Linnet matchar palmbladen. Ser ni?
 
 

"Jag fick inte tvätta klart håret i poolen och någon jävla Skogaholmslimpa fanns ej att tillgå vid frukosten imorse. Klart som
fan att jag är besviken! Och varför får jag aldrig knulla här??!?!? Vad gör jag för fel? Jävla fucking skit asså!"


Det är inte omöjligt att detta blir verklighe så håll ögonen öppna nästa säsong.

Kysser dig passionerat i paradiset under en vajande palm!
Sofie Nordquist, den tråkigaste deltagaren i Paradise hotel's historia
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Kandu inte säka!?!? Det vore fan den bästa kuppen nånsin. Jag skulle sitta klistrad! Hahaha!

Svar: Då jag tror att mitt psyke skulle krackelera efter ett dygn så är det nog inte värt det. Och vad ska jag göra som inte dricker alkohol och röker? Det är det som gäller när man är där.
Sofie

2014-02-13 @ 07:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0